La çiftin të xhironin filmin me pullë të kuqe në dyqanin e tij plot me njerëz, pronari futet në probleme

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në SHBA, ku pronari i një karburanti rrezikon t’i hiqet liçensa e biznesit të tij.

Mësohet se Kulwant Dhillon ishte duke qëndruar prapa banakut dhe nuk e lajmëroi policinë kur disa njerëz po filmonin një video porno në dyqanin e tij.

Pronari i dyqanit po ndiqte të gjithë skenën e pornos që po xhirohej nga disa aktorë amatorë dhe që u regjistrua në vitin 2018 dhe u hodh më pas në internet.

Qytetarët në Milwaukee kanë kërkuar mbylljen e këtij dyqani. “Ishte dhe pronari, ai ishte aty, po kënaqej duke e parë. Ai as nuk e mori telefonin dhe nuk thirri policinë”, ka thënë një qytetar për “Fox 6”.

Sipas mediva amerikane, aktori amerikan i pornove, Frederick Allen, kishte si traditë që të realizonte video seksi në vendet publike.

Ju mund të pëlqeni dhe këto