Kryeministri Rama bën gafën në Twitter duke postuar shënimin e pazakontë, ndjekësit vërshojnë në komente

Kryeministri Edi Rama pak më parë ka postuar në Twitter një shënim të pazakontë, që ka habitur ndjekësit e tij.

“Linda”, ka shkruar Rama në Twitter dhe menjëherë kanë vërshuar komentet e shumë ndjekësve, disa prej të cilëve i thonë ‘të të rrojë’, duke e lidhur statusin me gruan e tij, Linda Ramës.

Por kryeministri e ka fshirë menjëherë më pas këtë postim dhe mesa duket, ajo ka qenë thjesht një gafë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto