Ka 7 ‘babusha’ të pasur që e mbajnë në pëllëmbë të dorës, 18 vjeçarja: “Dua të fle me ta”

Vetëm 18 vjeçe, Valentina vishet vetëm me veshje firme dhe ka të ardhura që shkojë në 55 mijë euro në muaj. Këtë, Valentina e ka realizuar me anë të lidhjeve që bën me meshkuj mbi moshën 40 vjeç.

“Nuk dal dot me djem të moshës sime. Ata e kanë mendjen të rrinë mbyllur në shtëpi e të luajnë video-lojëra me futboll”, ka treguar ajo për “BBC”, duke thënë se ka 7 të dashur.

Valentina thotë se lidhjet me ta janë shumë të mira dhe përpos dhuratave të shtrenjta që merr, nuk e cilëson veten si punonjëse se.ksi.

“Sigurisht që dua të fle me ta, sigurisht që dua t’ia gris rrobat sic funksionon në cdo lidhje. Unë e shijoj, është qejf. Unë sillem si vajzë shkolle dhe në fakt jam. Jam në kolegj”, tha ajo duke shtuar se studion modë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto