Ka 40 vite që nuk lahet e as nuk pret flokët, burri tregon arsyen shokuese pas vendimit të tij

Për 40 vite rresht, Sakal Dev Tuddi nuk i ka larë dhe as prerë flokët e tij. 63 vjeçari nga India thotë se ai trajtohet nga fqinjët e tij si një njeri i shenjtë.

Ndonëse është bërë gjysh prej kohësh, Bihar ka thënë se para 40 vitesh pa një ëndërr sikur Zoti i tha që mos t’i presi kurrë më flokët e tij.

Deri më tani, Tuddin është fotografuar nga qindra njerëz dhe të gjithë i pret me gaz e humor, duke treguar anën e tij miqësore.

Ju mund të pëlqeni dhe këto