Iluzioni optik që po çmend rrjetin, çfarë kafshe shihni në foto?

Së fundmi, një video po bën xhiron e rrjetit. Në të, shfaqet një kafshë, por njerëzit nuk janë të bindur nëse është lepur apo korb.

“Lepujt kanë qejf që t’i prekim në hundë”, shkroi biologu nga Universiteti i Oslos, Dan Quiantana, në këtë video virale.

Menjëherë njerëzit filluan t’i komentonin Dan se në fakt kafsha që po përkëdhelte ishte një korb.

Nga ana tjetër, njerëzit që mendojnë se bëhet fjalë për një lepur, janë shprehur se kur mbyll syrin, qepalla bie nga lart poshtë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto