I dërgoi prindërve foton me të dashurin, 22 vjeçarja turpërohet keq nga ajo çfarë zbulojnë ata

Kelsey Poole, një 22 vjeçare, vendosi të përshëndeste prindërit e saj me një foto me të dashurin nga pushimet që po kalonin në Antalya, Turqi.

Ajo bashkë me Elliot, të dashurin e saj 23 vjeç, i dërguan një foto duke pozuar në pasqyrën e hotelit mamasë së Kelsey, për t’i përshëndetur.

Por Kelsey nuk e kishte vënë re se në foto kishte dalë dhe një shishe lubrifikanti. Ishte babai i saj që e vuri re këtë produkt dhe i tha së ëmës.

“Babi thotë që fotot janë të bukura, interesante ajo shishja e Durex”, i shkroi në mesazh e ëma vajzës. Më pas ajo tregoi se kur u kthye në shtëpi, prindërit e saj e kishin marrë me të qeshur gjithë situatën.

Ju mund të pëlqeni dhe këto