I bëri tatuazh për t’u dukur më mirë, 42 vjeçarja përfundon me 4 vetulla

Jami Ledbetter, një 42 vjeçare, u lumturua pa masë kur vajza e saj i bëri dhuratë një trajtim për vetullat me “microblader”.

Mirëpo, kur ajo shkoi për t’i bërë, ‘specialistja’ ia bëri vetullat shumë të errëta dhe dalloheshin qartë që ato nuk ishin natyrale.

Për të rregulluar këtë gabim, ajo shkoi në një tjetër person që merrej me këtë punë, por përfundoi me katër vetulla

Vetëbesimi im ra në tokë. Isha e shkatërruar. Po dilja me një burrë, ai më la në momentin që pa vetullat”, tha ajo për “WDAF”.

Në punë, Jami arriti që të shkonte tek një profesionist që i rregulloi vetullat dhe gjithçka mbeti si një eksperiencë e keqe.

Ju mund të pëlqeni dhe këto