Hakohet llogaria e Donald Trump në Twitter, nuk do ta besoni fjalëkalimin që mbante Presidenti

Llogaria në Twitter e Presidentit të SHBA-ve, Donald Trump, është hakuar së fundmi pasi një person bëri shaka me fjalëkalimin e tij.

Victor Gevers, eksperti i sigurisë kibernetike, ka pasur qasje në llogarinë e Trump, por nuk bëri asnjë ndryshim në të.

Ai tha se llogaria e Presidentit amerikan kishte një fjalëkalim shumë të lehtë dhe se duhet të ndryshohej menjëherë.

“Provova katër herë, ndërsa në herën e pestë ia qëllova fjalëkalimit të saktë. Ishte maga2020”, ka thënë eksperti.

Ju mund të pëlqeni dhe këto