Habit 56 vjeçarja: “Shkoj me të rinj, s’i dua meshkujt mbi 45 vjeç se ata në sht.rat janë si..”

Kym Vincenti është një 56 vjeçare që jeton në Londër dhe kujdeset aq shumë për veten e saj dhe fizikun, saqë duket 10 vite më e re.

Ndonëse është në një moshë madhore, për të ka shumë rëndësi jeta sek.suale dhe në një rrëfim për mediat angleze, ka pranuar se kurrë nuk ka kryer marrëdhënie me një burrë mbi 45 vjeç.

“Njerëzit mendojnë se jam tek të 40-at. Shumë thonë se jam 42 vjeçe, por unë jam krenare që kam kaluar të 50-at. Megjithatë, nuk kam takuar kurrë një mashkull më të madh se 50 vjeç dhe nuk mendoj se do takoj ndonjëherë.”

Meshkujt janë shumë të vjetër kur e kalojnë këtë moshë, jo vetëm në pamje, por edhe në veprime. Edhe pse jam e divorcuar dhe beqare, më pëlqen të jem në një lidhje. Problemi i meshkujve në moshën time është se janë të divorcuar, të ve, ose të martuar që kërkojnë vajza të reja. Opsionet janë shumë të limituara”, ka thënë ajo mbi zgjedhjen e saj, ndërsa ka shtuar se: “Dua të jem me dikë që përpiqet, shkon në palestër dhe kujdeset për shëndetin”.

Ju mund të pëlqeni dhe këto