Fotot/ ‘Konkursi’ i vajzave kri.mi.nele më të bukura, bëhen virale fotot e të dënuarave joshëse

Josh Jeffrey menaxhon një faqe në internet në të cilën listohen fotot e krimineleve më të bukura. Këto foto publikohen nga 24 vjeçari në internet.

Më shumë se 200 mijë ndjekës dërgojnë fotot e këtyre vajzave në këtë faqe.  “Shumë njerëz më dërgojnë fotot e tyre në polici. Më vijnë 15-20 mesazhe në ditë, shumica e atyre që postoj janë dërgesa vullnetare”, u shpreh ai.

24 vjeçari ka treguar gjithashtu se shumica e këtyre ‘krimineleve’ i dërgojnë vetë fotot e tyre që ai t’i publikojë. Përpos komplimentave, ka edhe shumë kritika.

Ju mund të pëlqeni dhe këto