Foto virale/ Rregullat e ndalimit të qarkullimit, burri bën xhiro me gomar në mes të ish-Bllokut

Kryeqyteti i vendit, Tirana, mbetet një zonë e kuqe dhe për këtë shkak, nuk mundet të lëvizet me makinë pa pasur autorizim.

Por së fundmi, zgjidhja epike e një qytetari është bërë virale në rrjet. Një fotografi e një personi të hipur në gomar dhe duke qarkulluar në rrugët e Tiranës është bërë virale.

Fotoja e publikuar nga “JoqAlbania” tregon burrin të hipur mbi gomar në zonën e ish-Bllokut në Tiranë, i cili shfaqet duke bërë shëtitje pranë godinës së parlamentit.

Ju mund të pëlqeni dhe këto