Foto virale/ Alarmohen njerëzit në urban: “Ma.niaku s*ksual po qarkullon në autobus, kini kujdes”

Një foto e vendosur në xhamin e linjës së autobusëve Kinostudio-Tiranë, ka marrë vëmendjen e të gjithë njerëzve.

Në këtë foto është vendosur një paralajmërim për të gjithë udhëtarët e kësaj linje, të cilët duhet të bëjnë kujdes nga një maniak se.ksu.al që qarkullon aty.

Burri është përshkruar në të 40-tat e tij, me syze dhe gjithmonë mban një xhaketë veshur dhe thuhet se qëndron afër derës, që nëse zbulohet, të zbresi direkt.

Ju mund të pëlqeni dhe këto