Foto që ka frikësuar njerëzit, shpirti i njeriut të pajetë shfaqet në kamera

Një aksident i tmerrshëm ka ndodhur në “rrugën e mallkuar” në Kili, ku një person ka humbur jetën si pasojë e përplasjes së makinës.

Por teksa personi shihet i pajetë në këtë foto, një figurë misterioze është shfaqur përballë tij. Kjo figurë shihet se ka formën e një njeriu dhe ka veshur rrobat identike si viktima që është i shtrirë në tokë.

Kjo figurë nuk është parë nga njerëzit e pranishëm aty, por është shfaqur vetëm në kamera. Kaq ka mjaftuar që njerëzit që e kanë parë këtë foto të frikësohen dhe të mendojnë se kanë parë fantazmën e personit që ka ndërruar jetë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto