Foto/ Ja si do të dukeshin këta VIP-a nëse do ishin ende gjallë

Të shumtë janë personazhet publikë që janë ndarë nga jeta shumë shpejtë. Së fundmi, Sachs Media Group dhe kompania Phojoe kanë publikuar disa imazhe interesante.

Ata kanë bërë një krahasim se si do të dukeshin personazhet e njohur, si John Lennon dhe Kurt Cobain, nëse do të kishin jetuar sot.

Elvis Presley (1935 −1977)
John Lennon (1940 −1980)

Jim Morrison (1943-1971)
Ju mund të pëlqeni dhe këto