Foto/ Dikur një murg budist, sot është bërë modele

Iu deshën 10 vjet izolim për të zgjedhur identitetin e tij të vërtetë dhe për të dalë hapur. Më pas, gjeti kurajon dhe i tregoi botës se ndihej grua dhe nuk ishte vetvetja në trupin mashkullor që natyra i kishte dhënë. Kështu, Mariko Ugen, i cili në moshë më të vogël ishte një murg budist, i njohur me emrin e fëmijërisë Tenzin, u bë modele, balerinë dhe konsulente makiazhi.

“Jam krenare që jam transgjinori i parë tibetian dhe jo sepse u bëra e famshme, por sepse e di që i kam hapur dyert e suksesit”, thotë Mariko.

Ju mund të pëlqeni dhe këto