Flinte me 6 meshkuj në ditë, e reja bën ndryshimin e papritur në jetën e saj

Për një periudhe kohe shumë të gjatë, kjo vajzë nga Britania e Madhe e shikonte seksin si të vetmen mënyrë për të gjetur ngushëllim.

Ajo nuk e mban mend se sa partner ka pasur gjithsej, por ka pranuar që ka shkuar edhe me 6 persona që sapo i ka njohur brenda një nate.

Një vit më parë, ajo nisi terapinë dhe tani e përmban veten që mos t’i shkruajë djemve që ka në rrjetet sociale.

Gjithçka për të ndryshoi kur u bë me fëmijë dhe filloi të kërkonte ndihmë nga psikologët profesionistë. “Ditari i një të varure nga seksi”, është libri që ajo ka shkruar bazuar mbi historinë e saj.

Ju mund të pëlqeni dhe këto