Është sozia identike e Barack Obama, 40 vjeçarit i ndodh mrekullia

Presidenti i 44-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama, ka qenë një prej udhëheqësve më të dashur nga populli amerikan.

Kur ai mori presidencën në vitin 2009, edhe një sozi e tij që jetonte në anën tjetër të botës, u bë i famshëm. Ai quhet Ilham Anas dhe është sozia e ish presidentit Amerikan.

Anas

Baba i dy fëmijëve, 40 vjeçari Anas ka arritur që të udhëtojë botën duke imituar Obamën dhe këto punë i kanë sjellë të ardhura për të mbajtur familjen e tij që jeton në Xhakarta, Indonezi.

Kështu, 40 vjeçari ka marrë pjesë në koncerte dhe komedi stand-up. Një nga dëshirat e tij më të mëdha është që të takojë një ditë Obamën.

 

Ju mund të pëlqeni dhe këto