“Eci ron’ si 100 kile”, përgjimet e “Bild”, rrjeti shpërthen me meme-t më pikante (Foto)

Përgjimet e dala nga gazeta gjermane “Bild” mbi telefonatat mes Astrit Avdylat, kryebashkiakut të Durrësit, Vangjush Dakos dhe zyrtarëve të tjerë të PS, kanë marrë reagime në rrjet.

Si gjithmonë, meme për këtë situatë kanë qarkulluar në rrjet, të cilat ironizojnë deklaratat e zyrtarëve dhe situatën politike në vend. Disa prej tyre mund t’i gjeni më poshtë:   

Ju mund të pëlqeni dhe këto