E teproi me aktivitetet gjatë festivalit të s*ksit, 52 vjeçarja përfundon në spital

Në Uorchestershire, Angli, prej disa ditësh po zhvillohet festivali më i madh i se.ksit në Europë, në të cilin janë 700 pjesëmarrës.

Megjithatë, gjërat nuk kanë shkuar mirë për një grua që ishte pjesë në këtë festival. 52 vjeçarja, identiteti i të cilës nuk është bërë i ditur, është dërguar me urgjencë në spital pasi pësoi sulm në zemër për shkak të “stërlodhjes nga aktivitetet”.

“Gruaja pati sulm në zemër por për fat ekipet e emergjencës ishin afër”, ka thënë një dëshmitar i kësaj ngjarje. Në këtë festival, të shumtë janë personat që kanë dashur të ruajnë anonimitetin e tyre.

Shumica i kanë bllokuar target e makinave që në momentin para se të futeshin në festival, me qëllim që mos ta dinte njeri se ishin aty.

 

Ju mund të pëlqeni dhe këto