E dha shtëpinë me qira për 2 vite, pronari shokohet nga gjendja e banesës kur shkon ta kontrollojë/ Foto

Për dy vite, Daniel Needs nga Uellsi, e kishte lëshuar shtëpinë e tij me qira dhe përpara saj, e kishte mobiluar atë në mënyrë perfekte.

Por kur qiramarrësit u larguan pas dy vitesh dhe ai shkoi të shihte shtëpinë, u terrorizua. Danieli pa se shtëpia e tij ishte krejtësisht e shkatërruar.

Në fotot më poshtë shihet gjendja e mjerueshme e shtëpisë, ku vihen re ushqimet e mykura, qeset dhe kutitë me mbeturina që janë hedhur kudo në shtëpi.

Pronari ka thënë se shtëpia ka nevojë për një rregullim tërësor, pasi edhe mobiljet janë dëmtuar dhe aty nuk rrihet.

Ju mund të pëlqeni dhe këto