Donte të bënte buzët, 29 vjeçarja përfundon me pamjen e frikshme/ Foto

Rachael Knappier, një vajzë 29 vjeçare, ka përfunduar me një deformim të tmerrshëm pasi vendosi të frynte buzët.

Kur acidi u injektua në buzët e saj, infermieret kanë filluar të qeshnin kur panë se madhësia e tyre po prekte hundën e pacientes dhe ishte katërfish më e madhe se normalja. 29 vjeçarja mendohet se ka pësuar një alergji si pasojë e acidit të injektuar në buzë.

 

Ju mund të pëlqeni dhe këto