Dikur shiste trupin për të konsumuar dr*gë, nuk do ta besoni si është transformuar sot 33 vjeçarja

Kur ishte 18 vjeçe, Kayleigh Hutton kishte një varësi aq të madhe ndaj drogës, saqë ofronte seks me pagesë për të blerë lëndë norkatike.

Sot 33 vjeçe, Kayleigh në rininë e saj shpenzonte gati 400 paund për të marrë kokainë dhe heroinë, por gjithçka ndryshoi kur ajo doli në një program televiziv “Skint”, pasi u pikas nga stafi i kanalit “Channel 4” në rrugë.

Pas 5 vitesh rehabilitim, Hutton tashmë ka shpëtuar nga varësia dhe i ka dhënë qëllim vetes që të ndihmojë të tjerët që janë të varur nga lënda narkotike.

Ju mund të pëlqeni dhe këto