Çudira shqiptare/ Gruaja lind djalë, familjarët bëjnë spektaklin e paparë në oborrin e spitalit (Video)

Kur vjen në jetë një fëmijë, familjarët e tij hidhen ‘përpjetë’ nga gëzimi dhe një gjë e tillë, ka ndodhur në Prizren në plot kuptimin e fjalës.

Një djalë ka ardhur në jetë në spitalin e këtij qyteti dhe familjarët e tij kanë vendosur që të gëzojnë duke festuar në oborrin e Spitalit.

“Tv Prizreni” ka publikuar një video në të cilën shfaqen familjarët që hdhin valle në oborr, njësoj sikurse janë në dasmë, siç mund ta shihni më poshtë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto