“Burrat me 4-5 dashnore janë më të favorizuar”, deklarata e deputetit shokon qytetarët

Një senator italian ka habitur të gjithë me deklaratën që ka bërë teksa po zhvillohej një debat mbi numrin e femrave të përzgjedhura kundrejt numrit të meshkujve.

Roberto Calderoli ka thënë se aty ku lejohen që të dyja gjinitë të garojnë me njëra-tjetrën, do ishte një favorizim i meshkujve.

Sipas tij, një mashkull mund të ketë 4-5 dashnore, të cilat i përkthen në vota, ndërsa një femër zakonisht nuk ka të dashur. Deklarata e tij ka shkaktuar shumë reagime në sallë dhe po diskutohet gjerësisht në mediat italiane.

Ju mund të pëlqeni dhe këto