Braktisi familjen 14 vjeçe për 57 vjeçarin, sot e reja bën jetë përallash mes luksit

Kur ishte vetëm 14 vjeçe, Elizaveta Adamenko vendosi të braktiste familjen e saj dhe të martohej me miliarderin Valentin Romanov.

Ndonëse bosi i naftës ishte 57 vjeç në atë kohë dhe prindërit e saj nuk e pranon kurrsesi këtë lidhje, Elizaveta vendosi në korrik të 2016 që të martohej me burrin.

Tashmë 21 vjeçe, modelja bën një jetë e rrethuar nga luksi, ku publikon në rrjetet sociale makinat e shtrenjta dhe pushimet në vendet përrallore. Siç duket, miliarderi i plotëson çdo tekë gruas së tij të re dhe të bukur, me të cilën ka vite i martuar.

Ju mund të pëlqeni dhe këto