Bënte foto +18 pas punës zyrtare, punonjësen e bashkisë e gjen belaja pasi pamjet iu bënë publike

Sonia Pellizzari, një punonjëse në bashkisë e La Plata në kryeqytetin e Argjentinës, Buenos Aires, është shkarkuar nga puna e saj në shtet.

Shkak u bënë disa foto e video +18 që u shpërndanë të vajzës në internet, të cilat ajo i bënte në këmbim të parave, pasi deklaroi se nuk i dilte rroga për të hequr shpenzimet e saj.

Pasi në internet qarkulloi një video e saj duke kryer marrëdhënie seksuale me një djalë, vajza menjëherë u pushua nga puna.

Sonia ka mohuar që të jetë një prostitutë, ndërsa punonte në këshillin lokal të Buenos Aires që prej vitit 2011.

Ju mund të pëlqeni dhe këto