Alarmi i ekspertëve: Fshini urgjent WhatsApp-in!

Ekspertët e sigurisë së rrjeteve sociale kanë një thirrje për të gjithë përdoruesit e WhatsApp. Ata shprehen të shqetësuar për sigurinë e tyre dhe i paralajmërojnë që ta fshijnë menjëherë aplikacionin nga telefoni i tyre.

Gjatë një konference të mbajtur së fundmi në Los Angeles firma për sigurinë kibernetike “Check Point Research” zbuloi një të metë në sigurinë e aplikacionit.akerat mund të futen në bisedat tona dhe të ndryshojnë mesazhet që kemi dërguar. Ata i manipulojnë sipas dëshirës së tyre.

Pra marrësi dhe dërguesi nuk kanë më të njëjtin mesazh, një i tretë hyn në mes tyre. Ç’të bëjmë tani?

Ju mund të pëlqeni dhe këto