Shqipëria merr pjesë në Kampionatin Europian të MMA

Shqipëria do të marri pjesë në Kampionatin Europian të MMA, i cili do të zhvillohet në Romë, Itali, më datat 18 deri në 23 qershor.

Vendi ynë do të përfaqësohet nga dy sportistët, Klajdi Metani, në kategorinë 70.3 kg për të rriturit dhe nga Redon Dishani, për Junior 18-20 vjeç, në kategorinë 65.5 kg.

Në Kampionatin Europian të MMA marrin pjesë plot 36 shtete dhe mbi 350 sportistë, ku përfaqësuesit tanë do të bëjnë maksimumin për të arritur rezultate të larta në këtë aktivitet.

Ju mund të pëlqeni dhe këto