Ja si mund të fitoni një iPhone X duke luajtur në Botëror

Këtë Botëror kompania e vetme e liçensuar e lojërave të fatit online në Shqipëri, bastarena.com surprizon të gjithë klientët e saj me nje super shorte posaçërisht për Botërorin Rusi 2018. Mjafton të luash minimalisht 50 Lekë dhe bëhesh automatikisht pjesëmarrës për të fituar:

  • 3 Iphone X
  • 5 PlayStation 4
  • 5 Fanella te Skuadrës së zemrës
  • 5 çmime prej 10’000 Lekë free BONUS.

Për të marrë pjesë në këtë shorte duhet të vendosni një bast tek ose të kombinuar midis datave 12 Qershor 2018 ora 12:00 – 15 Korrik 2018 ora 19:00.

Shorteu do të mbahet LIVE në një TV Kombëtar, data 15 Korrik.

Merr pjesë TANI! www.bastarena.com

Si gjithmonë Bastarena nuk ndalet me kaq…

Për çdo Regjistrim të një klienti të ri, 100 Lekë FREE Bonus.

Për çdo depozitim të ri deri në 5000 Lekë, Bastarena ofron dyfishin e shumës.

Ju mund të pëlqeni dhe këto