Zbulohet anëtari i pestë i festivalit “Kënga Magjike”

“Kënga Magjike” është një prej spektakleve të muzikës më të ndjekura shqiptare, sezoni i ri i së cilës do të nisi në shtator të këtij viti.

Këtë vit, do të ketë ndryshime në mënyrën e votimit dhe në juri. Kështu, deri më tani është bërë e ditur se pjesë e jurisë do të jenë Jonida Maliqi, Dalina Buzi, Armend Rexhepagiqi dhe Arben Skënderi.

Por sipas “News31.al”, pjesë e jurisë do të jetë dhe moderatori i njohur Enkel Demi, që do të gjykojë artistët e rinj.

Ju mund të pëlqeni dhe këto