“Uroj që një ditë të gjej një vajzë që do mburret me mua”, Gashi bën urimin e veçantë

Reperi i njohur shqiptar, Gashi, ka shprehur sërish dëshirën që të ketë në krahë një partnere shqiptare dhe këtë detaj e ka përmendur sërish.

Nëpërmjet një statusi në Instagram, Gashi ka bërë një dedikim special për shqiptar, ku tregon krenarinë e tij me flamurin shqiptar.

Urime 28 Nëntori, dita e Falmurit! Jam shumë krenar që jam shqiptar! I dua të gjithë shqipet e mia! Uroj që një ditë të gjej një vajzë që do të mburret me mua ashtu siç mburrem unë me flamurin tim”, shkruan Gashi ku shihet i veshur me një bluzë që ka të stampuar flamurin kuq e zi.

Ju mund të pëlqeni dhe këto