U zbulua se Miley Cyrus do vijë në Kosovë, serbët shpë.rthejnë keq në revoltë

Ditën e djeshme, këngëtarja shqiptare Dua Lipa, bëri të ditur se Miley Cyrus do të vijë të performojë në Kosovë në fillim gushti në Sunny Hill Festival.

Ky postim u shoqërua me shumë komente të gëzuar nga fansat e këngëtares së njohur. Por komentuesit serbë kanë bërë disa reagime të ashpra, duke thënë se Kosova është Serbi.

“Në qoftë se vendos të këndosh në Kosovë, bën më mirë të zgjedhjesh të këndosh në Beograd se sa në Prishtinë. “, shkruan një komentues Serbë ndërkohë që një tjetër thotë: “Kosova është Serbi”.

“Në qoftë se Kosova është një” shtet i pavarur”, pse s’është Kosova në Eurovizion? Kosova është Serbi”, i shkruan një tjetër.

Ju mund të pëlqeni dhe këto