U tha se u pajtuan, por Tayna ia lë keq Feros pas këtij veprimi

Ditën e djeshme, u tha në media që Fero dhe Rina i kishin përmirësuar marrëdhëniet mes tyre. Shkas u bë një video që Fero kishte hedhur duke dëgjuar këngën e Taynës dhe reperja e ripostoi, duke i uruar ditëlindjen.

Pasi ky lajm u përfol shumë, Fero e ndoqi reperen në Instagram, por Tayna nuk ia ka kthyer atij. Pasi priti tre ditë, Fero vendosi t’ia hiqte kërkesën Taynës.

Me këtë veprim, u nënkuptua se mes reperëve asgjë nuk është zgjidhur dhe marrëdhënia e tyre vazhdon si më parë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto