Tayna i paska shkruar Agron Llakajt, por aktori e ka injoruar keq

I ftuar në emisionin “3-shat” ka qenë së fundmi aktori i njohur shqiptar Agron Llakaj, i cili ka dhënë një intervistë të gjatë për jetën e tij personale dhe profesionale.

Në një moment, Donald Veshaj e ka pyetur Agron Llakajn nëse i kishte shkruar ndonjëherë Tayna për ndonjë bashkëpunim.

Në përgjigje të kësaj pyetje, aktori e ka pohuar, por ka thënë se e ka mohuar reperen. “Më ka shkruar, por i thashë jo”, u shpreh Llakaj.

Ju mund të pëlqeni dhe këto