Takimi romantik i Atdheut me Melisën, Mevlani bëhet xheloz: “Më preku”

Takimi romantik mes Atdheut dhe Melisës u komentua shumë. Pasi pa takimin e tyre, Mevlani tha në studio se është prekur dhe mendon që Melisa nuk do të dali më me të.

Nga ana tjetër, Melisa iu përgjigj dhe i tha se për të është në rregull nëse Mevlani nuk e pranon më në takime.

Mevlani: Ky takim më ka prekur se un dua të dal me ty dhe ky më duket sikur nuk kam më vend për të dalë me ty.

Melisa: Mos dil, ky është tipi im, nëse nuk do ta pranosh, në rregull.

Mevlani: Kaq shumë që ke bërë në takim me Atdheun, s’ke bërë me asnjërin, ke kaluar në fazë tjetër.

Melisa: E ke vendosur, nuk do dalësh më me mua?

Atdheu: Më bën përshtypje se këtu e ka patur çdo ditë dhe atje thotë nuk po dija ça të flisja kur e kisha përballë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto