Sindi e ofendoi, i kthehet Melisa: “Ata që mendojnë se e lë për një kafe, do e lë për dy…”

Melisa pas debatit me Sindin është rikthyer në “Përputhen” dhe ka thënë se i vjen turp për veprimet që bëri. Ajo ka shtuar se ka një përgjigje për publikun:   “Njerëzit që mendojnë se e le për një kafe, di t’i them që e le për dy, do e marr me sportivitet”.

Melisa: Do e agravoja situatën. Për njerëzit që nuk e kanë kuptuar, pyetja i ishte drejtuar Mevlanit, për të ditur për mënyrën se si ai i shikon dhe mendon gjërat. Më vjen turp për veprimin e bërë. Nëse njerëzit mendojnë që unë e le për një kafe, di t’i them që tani do e le për dy, do e marr me sportivitet.

Sindi: Më preku në mënyrë indirekte. Këto shaka kaluan edhe limitin. Sindi nuk dëshiron të ofendoj personin përballë, në mënyrë që të dalë nga vetja. Nëse janë provokime që bëhen herë pas here. Nuk mund ta quaj provokim. Nuk quhet një pyetje për Mevlanin nëse hyj dhe unë në atë pjesë. Në momentin që njeriu nuk ka kujdes për fjalët që thotë dhe Sindi ofendohet për ato gjëra, kjo është papjekuri. Ofendimi ishte se përse Mevlan zgjodhe një femër të virgjër se ke thënë që të ka pëlqyer 200% seksi.

Ju mund të pëlqeni dhe këto