Si binjakë, këngëtari shqiptar qenka sozia e The Weeknd

The Weeknd është një nga reperët më të famshëm në të gjithë botën, i cili ka arritur një sukses të madh me këngët e tij që janë kthyer në hite.

Por kush do ta merrte me mend se reperi nga Kanadaja do të kishte një sozi, e për më tepër në Kosovë?

Bëhet fjalë për këngëtarin Skerdi, i cili po komentohet shumë në media e rrjete sociale për shkak të ngjashmërisë së madhe që ka me The Weeknd.

Në këto foto është bërë edhe një krahasim i dy këngëtarëve, ku mund të shihet qartë se ata ngjasojnë shumë me njëri-tjetrin.

Ju mund të pëlqeni dhe këto