“Sa rëndësi ka se.ksi për ty?”, konkurrenti vendos në siklet Tean me pyetjen

Në puntatën e fundit të “Përputhen” është transmetuar takimi mes Teas dhe konkurrentit të ri, Arjonit. Të dy ata thanë se takimi kishte shkuar shumë mirë.

Por në një moment, Arjoni i drejtoi një pyetje intime Teas. Ai e pyeti se sa i rëndësishëm është seksi për të në një marrëdhënie, ndërsa Tea u përgjigj vetëm duke thënë “mjaftueshëm”.

Opinionisti Arjan Konomi e cilësoi si të pavend një pyetje të tillë. Tea e pranoi se u ndie në siklet nga pyetja, por shtoi se nëse për persona të caktuar kjo temë është e rëndësishme ajo nuk e shikon si një problem.

Arjoni: Kur Tea u ndie rehat me këtë pyetje unë nuk e kam problem.

Tea: Për mua ishte pyetje e sikletshme, por ka njerëz që i duket kjo gjë një temë e rëndësishme dhe nuk e kam problem.

Ju mund të pëlqeni dhe këto