Pas shumë punësh, Robert Berisha shkon për pushime me personin shumë të dashur për të

Robert Berisha është një nga këngëtarët më të njohur shqiptar, i cili pas disa kohe angazhimesh me koncerte, është duke pushuar.

Së fundmi, Roberti ka shkuar me pushime në Bullgari dhe ka zgjedhur personin më të dashur për të për të kaluar këto ditë.

Vajza e tij, Renee, e shoqëron të atit, siç shihet në këto foto që Roberti ka publikuar në Instagram. Nora dhe Roberti kanë ruajtur një marrëdhënie miqësore pas ndarjes për shkak të së bijës të tyre.

Ju mund të pëlqeni dhe këto