Flower
Flower

Nuk e kishte pritur askush, moderatori shqiptar tregon planet për t’iu futur aktrimit

Moderatori i njohur i emisionit “Wake Up” në Top Channel, Isli Islami, ka edhe një talent mjaft të madh në muzikë, të cilin e ka treguar kur ka kënduar disa herë në “The Voice”.

Së fundmi, Isli i është përgjigjur disa pyetjeve që fansat i kanë bërë, ku njëri prej tyre i ka thënë moderatorit që të provojë aktrimin.

Isli është përgjigjur duke thënë se është i gatshëm që të aktrojë në çdo rol që i ofrohet, pasi  i pëlqen shumë aktrimi.

“Aaa më ke gjetur midenë. Më kanë thënë që kam plastikë shumë të mirë për aktor. Nuk e kam mbyllur asnjëherë atë derë, kështu që kush e di. Pastaj ne ‘Hollywood’ më çove larg, edhe një Kinostudioje këtu s’do i kisha thënë jo”, ka thënë Isli.

Ju mund të pëlqeni dhe këto