Një vajzë i ka vjedhur zemrën Drini Zeqos?

Drini Zeqo jetën private e ka private dhe mediat asnjëherë nuk kanë mundur të zbulojnë gjë. Por postimi i tij i fundit në Instastory na bën të dyshojmë se Drini po përjeton një histori dashurie.

“Nuk jam i sigurtë nëse jemi takuar në momentin e duhur, por meqë jemi të dy këtu, le të provojmë më të mirën tonë”, shkruan Drini.

Ju mund të pëlqeni dhe këto