Nga shinat e trenit e deri mbi deve, vendet e pazakonta ku VIP-at shqiptarë kanë kryer marrëdhënie intime

Shumë artistë të njohur të showbiz-it shqiptar dhe personazhe publikë të ekranit, janë treguar të hapur në intervistat që kanë realizuar, duke treguar vendet më të çuditshme ku kanë kryer marrëdhënie intime.

Kështu, kur u pyet mbi këtë temë, Robert Berisha u shpreh se vendi më i pazakontë ku ka kryer marrëdhënie ka qenë mbi shinat e trenit, ndërsa moderatorja Ori Nebiaj është shprehur se: “Nuk kam dhe më vjen keq pse nuk kam, një jetë ka njeriu. Pastaj varet çfarë konsideron vend të çuditshëm…Në varkë.”

Nga ana tjetër, këngëtari Renis Gjoka u shpreh se ka kryer marrëdhënie në tualetin e një lokali, ndërsa për Dj Sardin vendi më i çuditshëm ka qenë “Syri i Kaltër”, ku uji ishte akull.

Kurse Xhensila Pere ka zbuluar se gjatë një interviste në  emsionin “Trokit” u shpreh se vendmi më i çuditshëm ku ka kryer marrëdhënie intime kishte qenë “mbi deve”.

Ju mund të pëlqeni dhe këto