Monika Lubonja vendoset në postin e rëndësishëm në televizion

Pasi shërbeu si Drejtoreshë e Qendrës Kombëtare Kulturore të Fëmijëve dhe Teatrit të Kukullave, aktorja e njohur Monika Lubonja, ka zënë një post të ri dhe të rëndësishëm në televizion.

Sipas “Revista Bordo”, Monika është caktuar drejtoreshë marketingu në televizionin “News 24”.

Megjithëse ky lajm nuk ështl konfirmuar publikisht, “Bordo” zbulon se tashmë aktorja e ka pranuar ofertën dhe ka nisur punën e saj të re.

Ju mund të pëlqeni dhe këto