Miley Cyrus flet për herë të parë pas divorcit

Miley Cyrus dhe Liam Hemsworth’s i kanë dhënë fund martesës edhe pse kishin vetëm 7 muaj që kishin lidhur kurorë.

Këngëtarja theu heshtjen të dielën duke thënë se e mori këtë vendim për të marrë jetën në duart e veta dhe sipas mënyrës së saj.

“Mos e lufto evolucionin, sepse nuk do fitosh kurrë. Si mali mbi të cilin po qëndroj, i cili dikur ishte nën ujë, i lidhur me Afrikën, ndryshimi është i paevitueshëm. Babai im më ka thënë gjithmonë: ‘Natyra nuk nxiton kurrë, por është gjithmonë në kohë’. Më mbushet zemra me paqe dhe shpresë duke e ditur se kjo është e vërtetë. Më kanë mësuar ta respektoj planetin dhe ky është një proces të cilit i jam përkushtuar njësoj si me veten”, shkruan ajo.

Ju mund të pëlqeni dhe këto