Mevlani mbrojti Sindin, i kthehet Fationi: “Ti vdiqe për një puthje”

Gjatë puntatës së djeshme të “Përputhen” u diskutua sherri mes Melisës dhe Sindit, ku kjo e fundit e ofendoi Melisën. Në debatin që u zhvillua, Mevlani mbrojti Sindin dhe tha se Melisa e provokoi.

Mevlani: Ju duket normale që të ofendojnë?

Fatjoni: Tani vdiqe për të marrë një puthje.. . Je i lodhur. Të jesh e virgjër nuk është ofendim.

Mevlani: Nuk jam si puna jote që i shtrij femrat në tokë.

Andi: Ti thuash tjetrës kurvë qenka nder?

Mevlani: Ajo ka punë drejtpërdrejt me atë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto