Meghan dhe Princi Harry në pritje të një fëmije të dytë, ky detaj i nxorri zbuluar

Gjashtë muaj më parë, dukesha dhe duka i Sussex, Meghan Markle dhe Princi Harry, u bënë prindër për herë të parë të një vogëlushi që quhet Archie.

Përmes eventeve të ndryshme, ata e kanë treguar se janë prindër shumë të mirë dhe kujdesen shumë për vogëlushin e tyre.

Së fundmi, disa njerëz kanë treguar se gjatë takimeve që Princi Harry dhe Meghan kanë bërë në Windsor, Princi ka dashur të dijë si janë gjërat në një familje kur vjen në jetë një fëmijë i dytë.

Kaq është dashur dhe menjëherë kanë filluar aludimet se Meghan është shtatzanë ose dyshja po mendojnë të kenë një fëmijë tjetër.

Edhe Meghan ka shprehur gjithashtu dëshirën për të ditur mbi ardhjen e një foshnjeje tjetër në jetë në një familje, duke shtuar dhe më shumë aludimet se ajo mund të jetë shtatzanë.

Ju mund të pëlqeni dhe këto