“Më prek thellësinë e shpirtit”, Armina Mevlani fillon të qajë në mes të publikut për këtë arsye

Armina Mevlani është një nga blogeret më të njohura shqiptare, e cila së fundmi ka shkuar për vizitë në një muzike, ku është prekur shumë pasi ka parë një pikturë të Emil Nolde.

Kjo vepër arti e ka emocionuar shumë Arminën, e cila ka filluar që të qajë në mes të muzeut plot me njerëz, ndërsa mikesha e saj ka filmuar këtë moment.

“Piktura që më bëri të qaj. Më prek thellësinë e shpirtit”, ka shkruar Armina përbri fotos së kësaj pikture.

Ju mund të pëlqeni dhe këto