“Më e fortë se çdo njeri tjetër”, bashkëshorti i bën dedikimin romantik Angela Martinit

Prej vitesh Angela Martini është e martuar me biznesmenin rumun Dragos Savules, ku dyshja i shprehin shpeshherë dashurinë që ndjejnë për njëri-tjetrin përmes postimeve të ndryshme.

Së fundmi, Dragos ka publikuar në profilin e tij në Instagram një foto krahas Angelës, ku shkruan se ajo është njeriu më i fortë që ai ka njohur.

“Duke qëndruar pas meje, ajo ishte më e fortë se çdo njeri me të cilin kam pasur të bëj. Ka diçka që as pastori nuk mund ta predikojë dhe as mësuesi nuk mund ta mësojë”, ka shkruar biznesmeni krahas fotos.

Ju mund të pëlqeni dhe këto