Krenar që është shqiptar, Jim Belushi ka një thirrje për të gjithë bashkëkombasit kudo në botë

Jim Belushi është një nga aktorët me origjinë shqiptare që ka arritur një famë ndërkombëtare. Së fundmi, ai u ka drejtuar një mesazh publik shqiptarëve.


Përmes një postimi në Twitter, Belushi kërkon që këtë thirrje ta shpërndajnë sa më shumë shqiptarë pasi ai kërkon të njohi sa më shumë bashkëkombas nëpër botë.

“Nëse je shqiptar, rishpërndaje këtë, do të doja të lidhesha me më shumë vëllezër dhe motra të mia shqiptarë në këtë platformë”, ka shkruar ylli i Hollywood-it.

Ju mund të pëlqeni dhe këto