Flower
Flower

Këngëtari shqiptar zbulon lidhjen me Marsela Çibukajn: “Ajo është muza ime”

Këngëtari i njohur shqiptar, Vitmar Basha dhe këngëtarja Marsela Çibukaj, janë në një lidhje. Këtë e ka zbuluar Vitmari në një intervistë për emisionin “Lart e Poshtë”, ku ka zbuluar se Marsela është bërë motivi për albumin e tij të ri.

Gjatë intervistës, Vitmari, që ka jetuar në Itali për 15 vite, por u kthye në 2009 në Shqipëri, zbuloi se Marsela është muza e tij.

Vitmar shtoi gjithashtu se albumi i nxjerrë së fundmi është një dedikim për Marselën, duke qenë se muzika është ajo çfarë e ka bashkuar dyshen.

Basha tha se këtë projekt do ta vazhdojë dhe në qytete të tjera, duke promovuar më tepër albumin e tij.

Ju mund të pëlqeni dhe këto